ДЯВОЛСКА ЖЕНА
Обичам те безумно много.
Без тебе даже мога да умра.
Но мога да ти кажа сбогом,
без ти да разбереш това.
Не бих признала даже и на себе си.
Не бих признала и на никой друг.
Държа в затвор аз чувствата обсебващи.
Не бих си позволила да ги ползва друг.
Животът ми се носи с вятъра.
Обичам своята свобода.
Сърцето ми е в клетка златна.
Ключът за нея е във твоята душа.
Дааа, аз ти казах сбогом.
За моите чувства ти така и не разбра.
Сърцето ми завинаги остана твое.
Но аз съм просто дяволска жена.
06.07.2007
© Мириам Все права защищены