Аз дяволска магьосница съм, зная,
влудявам твойте сънища подред...
Дори не предполагаш как омайвам,
владея женски хитрости безчет.
В очите ти ще влея пламък огнен,
сърцето в луда страст ще оплета,
ще вперя в устните ти жаден поглед,
с целувка нежна ще те прелъстя.
Ще плъзнат тръпки от любовна сладост
по твойто тяло, бълващо екстаз.
Във див възторг безумно ще ме галиш,
а аз ще те копнея във захлас.
Накрая, с обич ще ти дам крилете,
с които буйно любовта лети,
ще вярваш, че докоснал си небето
и пак ще пожелаеш да летиш.
2009 Bloom
© Веси Василева Todos los derechos reservados
Браво и от мен...аплодисменти.