30.10.2011 г., 8:04 ч.

Дяволска магьосница 

  Поезия
586 0 10

Аз дяволска магьосница съм, зная,

влудявам твойте сънища подред...

Дори не предполагаш как омайвам,

владея женски хитрости безчет.


В очите ти ще влея пламък огнен,

сърцето в луда страст ще оплета,

ще вперя в устните ти жаден поглед,

с целувка нежна ще те прелъстя.


Ще плъзнат тръпки от любовна сладост

по твойто тяло, бълващо екстаз.

Във див възторг безумно ще ме галиш,

а аз ще те копнея във захлас.


Накрая, с обич ще ти дам крилете,

с които буйно любовта лети,

ще вярваш, че докоснал си небето

и пак ще пожелаеш да летиш.


2009                          Bloom

© Веси Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??