17 sept 2010, 23:18

Дяволски хубаво 

  Poesía » De amor
991 0 22

На твоето рамо снощи заспах -

топло, реално.

Звезди не броих –

сама бях звезда

и жаждата ти изпих –

до капка.

В косите ми пръсти бе вплел –

на твое момиче ухаех.

Зад завесите луната бе скрил -

тя не ни трябваше.

На твоето рамо снощи заспах,

на твоето – се събудих.

В най-безлунната нощ

открих, че е дяволски хубаво.

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??