23 ago 2009, 15:39

Дяволски очи 

  Poesía » De amor
478 0 0

С поглед душата ми вледеняваш
и с гласа си тежък ме изцеряваш.
Щом погледна очите ти в светлината,
имам чувството, че виждам самотата.

Искам дяволските ти очи да заблестят
и устните ни с жар да запламтят.
Искам не дяволски, а ангелски да са те,
за да разперя щастливо криле в нощното небе!

© Катерина Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??