Aug 23, 2009, 3:39 PM

Дяволски очи 

  Poetry » Love
471 0 0

С поглед душата ми вледеняваш
и с гласа си тежък ме изцеряваш.
Щом погледна очите ти в светлината,
имам чувството, че виждам самотата.

Искам дяволските ти очи да заблестят
и устните ни с жар да запламтят.
Искам не дяволски, а ангелски да са те,
за да разперя щастливо криле в нощното небе!

© Катерина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??