23.08.2009 г., 15:39 ч.

Дяволски очи 

  Поезия » Любовна
470 0 0

С поглед душата ми вледеняваш
и с гласа си тежък ме изцеряваш.
Щом погледна очите ти в светлината,
имам чувството, че виждам самотата.

Искам дяволските ти очи да заблестят
и устните ни с жар да запламтят.
Искам не дяволски, а ангелски да са те,
за да разперя щастливо криле в нощното небе!

© Катерина Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??