27 jun 2007, 22:31

Дъга 

  Poesía
692 0 6

Дъга



Многоцветна и весела - ето ме тук.
Ето цяла на вас пак ви се давам.
Безгранично добра, безнадеждно висока,
ето - всичко от себе си на вас подарявам.
Нека моето синьо да бъде небе,
тъй далеко и все пак тъй близо до вас.
Искам моето синьо да бъде море,
нека вие от обич крещите на глас.
Давам своето жълто, да бъде за вас
неугасващо слънце. Нека бъдете млади.
Аз ще влея в сърцата ви радостна страст,
нека моето жълто бъде огън на клада.
Ще захвърля от себе си всичко зелено,
нека бъде трева под краката ви здрави.
Нека влея в кръвта ви мойто гордо червено,
нека на вас свойта силна душа да оставя.
Ето, вече ме виждате - не съм многоцветна,
ала все още съм безгранично добра.
Аз съм все още дъга столетна.
Аз живея все още във ваште сърца.

 

© Люляк Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??