Днес валя... Отново!
Дъга на хоризонта се яви...
Накара ме да се замисля!?
За мене си и любовта.
Не знам защо, но ми се прииска...
Под свода и да мина аз.
Защото чувал съм, че щом
под него минеш! За теб ще има
щастие в света.
За жалост виждам я, но и далече.
Далече и от моя свят...
Тогава пожелах си просто!
Да бъда с здраве по богат.
Дано се сбъдне... Истински го искам!
Защото знам, че от него
по богато няма.
За здравето на всички нас.
© Ангел Todos los derechos reservados