24 ene 2018, 9:55

Дъга 

  Poesía
735 2 3

Дъга


Нарисувай ми, художнико, дъга!

приказна дъга ми нарисувай,
такава дето в детството видях
и дето още тайно я сънувам...
Палитра от мечти аз ще ти дам,
където всеки цвят ще се усмихва.
По детски чисти, ще те вдъхновят,
а ти рисувай, моля те, рисувай!
Не се чуди, чудачката съм аз ...
На сто да стана, все ще съм на десет,
но казват хората, обикнеш ли дъга,
ще носиш  вечно щастието в себе си!


23.01.2018г. Диана Стоянова

© Диана Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??