16 oct 2013, 22:02

Дъжд 

  Poesía » De amor
387 0 2

Дъжд

 

Дъждът. Кротък като смирение.

Думите мълчат акварелно 

в багрите на красивата есен.

докосване на капки. Тишина 

която събира усещания в сълза.

Боли. Пиеш нежност. И светлина.

Дъждът е пречистване. Безвремие

се стича в сливане. Безпаметно.

В дъждовен стих, ласкаво 

написан с капчица любов.

Дъждът притихва в безумно обичане.

Влюбен и мокър, щастлив

оставаш зашеметен в дъжда...

 

©Ванки Николов (Starkmaster  ®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??