14 jul 2009, 20:56

Дъжд 

  Poesía » Filosófica
508 0 5

 

                                             

                                                      Дъжд

 

                          Благодаря ти,  дъжд, че пак изми

                          прахът, незабелязано полепнал

                          по смелите лъчи на слънцето

                          и по цветята, пренесли красотата

                          зад зидовете сиви на града.

                          Благодаря ти, дъжд, за честността -

                          да сваляш маските на евтин грим

                          от хорските лица. Благодаря

                          за смелостта -да се надсмиваш

                          над фризирания свят - и да превръщаш

                          скъпите одежди в жалки дрипи.

                          Благодаря за силата, с която сам

                          избрал си участта да ни показваш

                          истински.

                                          Благодаря!

                                                               Wali./Виолета Томова/             

                        

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??