13 may 2020, 23:54

Дъжд 

  Poesía » De amor, Filosófica
533 0 0

Вали ми се.

Искам да измия всичко грешно в живота си.

Вее ми се.

Искам да отвея всичко, което боли.

Но аз съм просто човек, нали.

Имам само сълзи... 

© Магдалена Трайкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??