13.05.2020 г., 23:54 ч.

Дъжд 

  Поезия » Любовна, Философска
531 0 0

Вали ми се.

Искам да измия всичко грешно в живота си.

Вее ми се.

Искам да отвея всичко, което боли.

Но аз съм просто човек, нали.

Имам само сълзи... 

© Магдалена Трайкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??