May 13, 2020, 11:54 PM

Дъжд 

  Poetry » Love, Phylosophy
534 0 0

Вали ми се.

Искам да измия всичко грешно в живота си.

Вее ми се.

Искам да отвея всичко, което боли.

Но аз съм просто човек, нали.

Имам само сълзи... 

© Магдалена Трайкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??