19 may 2008, 7:07

Дъжд 

  Poesía » De amor
1404 0 10
 

Дъжд пороен

вали от очите.

Душата наднича

под тъжните капки.

Краката прескачат

локви от спомени.

Ръцете протягам

за танц под дъжда.

 

Дъждовно мечтая за теб...

 

© Виолет Гаджева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??