May 19, 2008, 7:07 AM

Дъжд 

  Poetry » Love
1391 0 10
 

Дъжд пороен

вали от очите.

Душата наднича

под тъжните капки.

Краката прескачат

локви от спомени.

Ръцете протягам

за танц под дъжда.

 

Дъждовно мечтая за теб...

 

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??