21 may 2007, 13:38

Дъжд 

  Poesía
437 0 2

Небето е надвиснало над мен.
Прохладен и навъсен юлски ден.
Обичам падането на дъжда -
небесна смес, почистваща ръжда.


Очаквам точи юлски душ студен
да върне равновесието в мен
и да изчисти всичката ръжда.
Спокойствие цари преди дъжда.

© Памела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??