May 21, 2007, 1:38 PM

Дъжд 

  Poetry
454 0 2

Небето е надвиснало над мен.
Прохладен и навъсен юлски ден.
Обичам падането на дъжда -
небесна смес, почистваща ръжда.


Очаквам точи юлски душ студен
да върне равновесието в мен
и да изчисти всичката ръжда.
Спокойствие цари преди дъжда.

© Памела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??