21.05.2007 г., 13:38 ч.

Дъжд 

  Поезия
435 0 2

Небето е надвиснало над мен.
Прохладен и навъсен юлски ден.
Обичам падането на дъжда -
небесна смес, почистваща ръжда.


Очаквам точи юлски душ студен
да върне равновесието в мен
и да изчисти всичката ръжда.
Спокойствие цари преди дъжда.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??