21 мая 2007 г., 13:38

Дъжд 

  Поэзия
436 0 2

Небето е надвиснало над мен.
Прохладен и навъсен юлски ден.
Обичам падането на дъжда -
небесна смес, почистваща ръжда.


Очаквам точи юлски душ студен
да върне равновесието в мен
и да изчисти всичката ръжда.
Спокойствие цари преди дъжда.

© Памела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??