9 sept 2009, 19:14

Дъжд незабравим... 

  Poesía » Formas orientales
632 0 11

Дъжд незабравим.

Капчуци от спомени.

Дъга от мечти.

 

Облаци-мисли

си тръгват разрошени.

Надежда блести...

 

Заспива страхът

в хралупа-истина

завит с вяра.

 

Танцува стихът

пред прага на зимата.

Римите кани...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??