31 may 2008, 13:16

Дъжд от сълзи 

  Poesía
616 0 3

Сълзите капят по лицето,

пресъхват тъжните очи.

Дъждът навън вали тъй силно,

 

тъй, както плаче моето сърце.

 

 

 

Душата ми безумно страда,

 

безумно гаснеща по теб.

 

боли ме,  че при мен те няма,

 

боли ме,  че си там далеч.

© Десислава Живкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??