May 31, 2008, 1:16 PM

Дъжд от сълзи 

  Poetry
617 0 3

Сълзите капят по лицето,

пресъхват тъжните очи.

Дъждът навън вали тъй силно,

 

тъй, както плаче моето сърце.

 

 

 

Душата ми безумно страда,

 

безумно гаснеща по теб.

 

боли ме,  че при мен те няма,

 

боли ме,  че си там далеч.

© Десислава Живкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??