2 may 2010, 15:20

Дъжд от звезди 

  Poesía » De amor
635 0 2

Събуди ме Луната в крещяща самота,
избрала с мен да разговаря,
среднощно да тъжи,
за любовта си невъзможна
решила да ми сподели, 
че тайно влюбена е в Слънцето омайно,
че най-красиво е за нея,
най-ярко от всички светила блести
и топлината пръска с пълни шепи,
но с нея никога не ще я сподели!
Тя ще го носи винаги в сърцето си,
докато душата ù изпепели
и се превърне в дъжд от звезди!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??