19 ene 2008, 10:00

Дъждовен... 

  Poesía
603 0 21

 

 

 

Дъждовен ден

               и тиха нощ -

дъга на следващата сутрин...

 

 

По Слънчев път

                унесен брод -

следа от тръгналия пътник...

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??