Дъждовна любов
С дъжда дойде
желанието за жена.
Като порой ме заля,
изостри всички сетива!
Луди часове…
Превзеха плътта
и смесиха се в дъжда
страстта и сластта!
Тежки капки
отброяваха минути наслада.
Единствено ликът ти
ми беше награда!
Не с крила…
а с тежки окови
се сдобихме в дъжда,
на обич готови!
В пороен дъжд
аз сух останах!
Омалял от любов,
нов сън подхванах!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados
а с тежки окови
се сдобихме в дъжда,"
Но защо?