31 may 2014, 12:26

Дъждовни преводи 

  Poesía » Otra
355 0 5

 

 

                           ДЪЖДОВНИ ПРЕВОДИ

 

                   

                      Преведи ми дъжда в края на бурята

                      и когато зелено ръми...

                      Преведи всяко остро докосване,

                      недоспалите му очи...

                      Преведи го, когато ме гали

                      и когато покълва небе.

                    

                      Преведи го до края на Август

                      и защото ще ме предаде...

 

 

 

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??