31.05.2014 г., 12:26 ч.

Дъждовни преводи 

  Поезия » Друга
353 0 5

 

 

                           ДЪЖДОВНИ ПРЕВОДИ

 

                   

                      Преведи ми дъжда в края на бурята

                      и когато зелено ръми...

                      Преведи всяко остро докосване,

                      недоспалите му очи...

                      Преведи го, когато ме гали

                      и когато покълва небе.

                    

                      Преведи го до края на Август

                      и защото ще ме предаде...

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??