ДЪЖДОВНИ ПРЕВОДИ
Преведи ми дъжда в края на бурята
и когато зелено ръми...
Преведи всяко остро докосване,
недоспалите му очи...
Преведи го, когато ме гали
и когато покълва небе.
Преведи го до края на Август
и защото ще ме предаде...
© Радка Миндова All rights reserved.