Мое лято, мое дългоочаквано,
защо започна тъй дъждовно?
Очаквах, подготвях се и епилирах.
В необичайни цветове се гримирах.
Дъждовни капки ми размазаха грима
и заличиха непривичната ми суета.
И небето не ме иска за кокона,
та ми свали грима на примадона.
Мое лято, приличащо на есен,
дъждовно си, като сълзлива песен.
И ти ще минеш както пролетта.
Пропуснах те и теб, и любовта.
© Нели Todos los derechos reservados