Дъждовно прераждане
В този дъжд, който днес се излива навън,
ще изкъпя душата си бяла.
Като птица, прелитаща в тихия сън
на дете, от умора заспало...
В този дъжд, който днес е решил да вали,
ще измия страха си. Навреме.
Като обич, способна до смърт да боли
във сърца от обреченост неми...
В този дъжд, който днес не желае да спре,
ще пречистя очите си смъртни.
Като прилеп, прогледнал за светло небе,
моят дух в пепелта ще възкръсне!
© Ив Todos los derechos reservados
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=135372