Dec 4, 2010, 9:32 PM

Дъждовно прераждане 

  Poetry » Other
830 0 9

 Дъждовно прераждане

 

 

 

В този дъжд, който днес се излива навън,

ще изкъпя душата си бяла.

Като птица, прелитаща в тихия сън

на дете, от умора заспало...

 

В този дъжд, който днес е решил да вали,

ще измия страха си. Навреме.

Като обич, способна до смърт да боли

във сърца от обреченост неми...

 

В този дъжд, който днес не желае да спре,

ще пречистя очите си смъртни.

Като прилеп, прогледнал за светло небе,

моят дух в пепелта ще възкръсне!

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??