9 ene 2010, 14:03

Дъждовно сияние 

  Poesía » De amor
666 0 3

Дъхът ти - вятър пролетен -
целуна пресушаващо капките дъждовни.
Валяха изворно очите ми!
Тъгата в миг се подслони 
в прозрачен облак и изчезна!
А аз, улисана в целувките, вълшебно галещи,
стоях  учудена и безмълвно питах се:
- Как успяваш  да не позволяваш
 усмихнато да не сияе винаги лицето ми!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??