23 may 2009, 2:12

Дъждовно сърце 

  Poesía » De amor
711 0 1

Дъждовно сърце

 

Моето сърце е път дъждовен -

осеян с пролетни цветя,

градина райска с грях лъжовен

е символ в мене на невинността...

 

Моята душа е забранена зона -

забравена без обич в тъмнината,

сълза последна ще пророня

и ще приветствам светлината...

 

Моите ръце са жадни за любов -

за нежна ласка в миг на самота,

ще се изтръгна от света суров

и ще осъществя с тебе своята мечта...

© Радосвета Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??