23.05.2009 г., 2:12 ч.

Дъждовно сърце 

  Поезия » Любовна
709 0 1

Дъждовно сърце

 

Моето сърце е път дъждовен -

осеян с пролетни цветя,

градина райска с грях лъжовен

е символ в мене на невинността...

 

Моята душа е забранена зона -

забравена без обич в тъмнината,

сълза последна ще пророня

и ще приветствам светлината...

 

Моите ръце са жадни за любов -

за нежна ласка в миг на самота,

ще се изтръгна от света суров

и ще осъществя с тебе своята мечта...

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??