18 oct 2023, 14:35

Дъждът вали... 

  Poesía
145 6 0

Не чуваш ли... Навън вали.

Нощта е тиха с шепот на мечти.

Едно разплакано небе не спи.

Прозорци тъмни с капчици сълзи.

 

Не чуваш ли... Отново тишина.

Попиваща в душата самота.

Лъжливи сенки, образ на жена

и някаква убийствена мъгла.

 

Не чуваш ли... Боли, боли.

Не казвам Сбогом, а Прости.

Отидоха си миналите дни.

Обичам те...

Дъждът, вали, вали, вали...

© Гедеон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??