Oct 18, 2023, 2:35 PM

Дъждът вали... 

  Poetry
141 6 0

Не чуваш ли... Навън вали.

Нощта е тиха с шепот на мечти.

Едно разплакано небе не спи.

Прозорци тъмни с капчици сълзи.

 

Не чуваш ли... Отново тишина.

Попиваща в душата самота.

Лъжливи сенки, образ на жена

и някаква убийствена мъгла.

 

Не чуваш ли... Боли, боли.

Не казвам Сбогом, а Прости.

Отидоха си миналите дни.

Обичам те...

Дъждът, вали, вали, вали...

© Гедеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??