Никой не разбира тази игра,
защото тя си e без правила.
Всеки прави това, което иска,
издържа този, който му стиска.
Бог е създател на всичко това,
необяснимо е с прости слова.
Всичко тръгна от Адам и Ева,
актуално и след смяната на лева.
Изкушение са сексът и парите,
отдаваш се и потъваш до ушите.
Чак тогава го осъзнаваме ясно,
когато сме сами и то натясно.
Запомнете!
Жената пожизнено има право,
макар и да кривне по-наляво!
За всички нас тя е дълбока тайна,
но си e Чаровна, Сладка и Омайна!
Marcello Terezios
Виена
© Маестро Митко Хаджиев Todos los derechos reservados