31 янв. 2012 г., 16:13  

Дълбока тайна 

  Поэзия » Пародии
823 0 0

 

 

      

 

         Никой не разбира тази игра,

         защото тя си e без правила.

         Всеки прави това, което иска,

         издържа този, който му стиска.

 

         Бог е създател на всичко това,

         необяснимо е с прости слова.

         Всичко тръгна от Адам и Ева,

         актуално и след смяната на лева.

 

         Изкушение са сексът и парите,

         отдаваш се и потъваш до ушите.

         Чак тогава го осъзнаваме ясно,

         когато сме сами и то натясно.

 

         Запомнете!

 

         Жената пожизнено има право,

         макар и да кривне по-наляво!

         За всички нас тя е дълбока тайна,

         но си e Чаровна, Сладка и Омайна!

 

         Marcello Terezios

         Виена

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??