30 abr 2008, 12:16

Дълбока вода 

  Poesía
676 0 9
      Дълбока вода


Като пристан съм, казваш.
Аз съм дълбока вода -
непребродена.
Прозрачната ми примамливост
крие рифове -
смъртоносно нащърбени.
Неизвестното плаши те, казваш.
Опитай поне
или...
си тръгвай!

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??