Apr 30, 2008, 12:16 PM

Дълбока вода 

  Poetry
678 0 9
      Дълбока вода


Като пристан съм, казваш.
Аз съм дълбока вода -
непребродена.
Прозрачната ми примамливост
крие рифове -
смъртоносно нащърбени.
Неизвестното плаши те, казваш.
Опитай поне
или...
си тръгвай!

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??