Дълбоко, дълбоко те обичам,
най- съкровеното си ти в мен.
Като перла на дъното на океана,
и със вълните си ще те завия.
Дълбоко, дълбоко те обичам,
и оглеждам се аз в очите ти.
Като поляна в полските цветя
ще си полегна и ще се слея.
И толкова дълбоко, дълбоко
дълбоко, дълбоко, дълбоко
ще те притегля с ръцете си
както пясъкът люби морето
ти си толкова дълбоко в мен.
Толкова, толкова те обичам,
дълбоко, дълбоко, дълбоко
и в мълчание зовем се двама
докато станем едно цяло.
И като подарък от Господ
е погледът ти в златна есен
и в топла зима и ранна пролет
и дълбоко, дълбоко лято…
Обичам те, обичам те дълбоко.
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados