Sep 22, 2023, 8:26 AM

Дълбоко 

  Poetry » Love, Free verse
178 1 0

Дълбоко, дълбоко те обичам,

най- съкровеното си ти в мен.

Като перла на дъното на океана,

и със вълните си ще те завия.

Дълбоко, дълбоко те обичам,

и оглеждам се аз в очите ти.

Като поляна в полските цветя

ще си полегна и ще се слея.

И толкова дълбоко, дълбоко

дълбоко, дълбоко, дълбоко

ще те притегля с ръцете си

както пясъкът люби морето

ти си толкова дълбоко в мен.

Толкова, толкова те обичам,

дълбоко, дълбоко, дълбоко

и в мълчание зовем се двама

докато станем едно цяло.

И като подарък от Господ

е погледът ти в златна есен

и в топла зима и ранна пролет

и дълбоко, дълбоко лято…

Обичам те, обичам те дълбоко.

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??