24 mar 2016, 18:38

Дълбоко 

  Poesía
474 0 1

А силни са като вода
сълзите, дето не изплака
и прииждат бреговете
и е суша там, където
е прах пръстта
и стрък не ражда.

Удави корените жажда.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??