Mar 24, 2016, 6:38 PM

Дълбоко 

  Poetry
480 0 1

А силни са като вода
сълзите, дето не изплака
и прииждат бреговете
и е суша там, където
е прах пръстта
и стрък не ражда.

Удави корените жажда.

© Христина Мачикян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??