16 jun 2013, 21:54

Дълбоко в сенките 

  Poesía » Otra
412 0 0

Дълбоко в сенките

 

Дълбоко в сенките

на мистичната гора.

Отеква вълчи вой.

Стон. От болка. Зов.

После тишина. Разсъмване.

Застинало безвремие.

Усещане. За сила. И мисъл.

Откровение. Съдба.

Вълчи очи. Настръхнали. Горят.

Тъга. Лудост. Самота.

Копнеж. За обичане.

Проронена сълза.

Топла. Истинска...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??