Дълбоко в сенките
Дълбоко в сенките
на мистичната гора.
Отеква вълчи вой.
Стон. От болка. Зов.
После тишина. Разсъмване.
Застинало безвремие.
Усещане. За сила. И мисъл.
Откровение. Съдба.
Вълчи очи. Настръхнали. Горят.
Тъга. Лудост. Самота.
Копнеж. За обичане.
Проронена сълза.
Топла. Истинска...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов All rights reserved.