6 feb 2022, 21:48

Дъното на празната чаша 

  Poesía » De amor
610 12 10

Пак съм на дъното на празната чаша.

Първа степен - тъгувам по теб.

 

След втората смела съм и не се плаша

какво ще си кажат всички за мен.

 

Третата чаша на екс я изпивам,

тъй както ме пиеше някога ти.

 

На четвъртата силно в сълзи се обливам,

че далеч си и няма ги наште мечти.

 

А после пияна стихове пиша.

Изпращам ги анонимно на другия ден,

 

макар и да не мога с думи да опиша,

колко много липсваш всеки ден.

© Ивет Боянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??