20 feb 2017, 16:06

Е,познали ти дете? 

  Poesía » Para niños
1149 1 2

Във зелената морава

нещо живо май се крие,

но докоснеш ли рогата,

бърза, бърза да се скрие!

Ала който търси знае –

скрито дълго то не трае.

Е, позна ли ти дете,

че това е...(охльовче)?

 

© Дияна Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Що е то? »

18 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??